Gratis verzending en retour

Hét merk voor stijlvolle leren kleding

Ruilen en retourneren

Wij hebben al vele modeliefhebbers blij gemaakt met onze collectie. Wij weten dan ook zeker dat je tevreden bent met je nieuwe kledingstuk. Mocht dat toch niet het geval zijn, dan kun je het product eenvoudig retour sturen. Zo heb je de vrijheid om het eerst te passen én dan te beslissen. Hieronder vind je de belangrijkste informatie:

  • Kosteloos retourneren binnen 14 dagen na ontvangst.
  • Retourneren is mogelijk zonder opgaaf van redenen.
  • Het aankoopbedrag storten we binnen 5 werkdagen terug.
  • Verpak het te retourneren artikel zover mogelijk in de originele verpakking.

Hoe kan ik mijn bestelling retour sturen?
Bij BLUEGOLD kun je de bestelling eenvoudig retour sturen. Vraag een gratis retourlabel aan via het e-mailadres info@bluegold.nl onder vermelding van je bestelnummer. Verpak vervolgens je bestelling en plak de retourlabel bovenop. Geef het daarna af bij een PostNL-punt bij je in de buurt. Laat je binnen 14 dagen per mail weten dat je het retour stuurt? Dan heb je nog eens 14 dagen om het terug te sturen.

Kan ik een andere maat bestellen?
Wil je liever een grotere of kleinere maat? Dan kun je het product opnieuw bestellen. Je huidige bestelling kun je kosteloos retour sturen. Vul hiervoor het retourformulier in.

Vragen over je bestelling?
Bel ons dan op 085 - 401 75 63. We zijn telefonisch bereikbaar van 09.00 uur tot 18.00 uur. Je kunt ons ook een mailtje sturen naar info@bluegold.nl. We streven ernaar om je vraag binnen 24 uur te beantwoorden.