Gratis verzending en retour

Hét merk voor stijlvolle leren kleding

Garantie op de kleding van BLUEGOLD

Wij hebben al vele modeliefhebbers blij gemaakt met de lederen collectie van BLUEGOLD. Wij hechten veel waarde aan een goed kledingstuk. Je wil er namelijk jarenlang plezier van hebben. We houden hier dan ook rekening mee. Vanaf het productieproces tot en met de levering bij je thuis.

Zeer zelden komt het voor dat een bestelling beschadigd raakt, bijvoorbeeld tijdens de verzending. Het voordeel van online bestellen bij BLUEGOLD is dat je garantie hebt. We garanderen namelijk een degelijk leren kledingstuk. Mocht je bestelling binnen twee jaar onverhoopt stuk gaan, dan heb je recht op garantie.

Wanneer je een gebrek ontdekt, dan vernemen we het graag zo snel mogelijk. Dan kijken onze kledingadviseurs naar het product en bieden we een degelijke oplossing aan. We zorgen voor een kosteloze reparatie of een vervangend exemplaar. Bel ons op 085 - 401 75 63 of stuur een mail info@bluegold.nl.

Ben je niet helemaal tevreden? We denken graag met je mee
Ben je toch niet helemaal tevreden over de oplossing? Of heb je een andere klacht? Dan komen we uiteraard direct in actie voor je. Mail je opmerking naar info@bluegold.nl. Vertel wat er precies aan de hand is én het liefste met foto's. Dan kunnen we gelijk met je meekijken.

Daarnaast zijn wij aangesloten bij Stichting WebwinkelKeur. Zo heb je nog meer zekerheid. Is onze oplossing namelijk niet naar tevredenheid? Dan kun je bij deze partij het geschil neerleggen. Zij bemiddelen hier onafhankelijk in. Vanaf 15 februari 2016 is het voor Europese consumenten ook mogelijk om een klacht aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Op deze manier bieden wij verschillende mogelijkheden om tot een oplossing te komen. Hierdoor heb je extra zekerheid wanneer je een kledingstuk bij BLUEGOLD bestelt.